Over startershypotheek.com

Kantoor van startershypotheek.com Startershypotheek.com is de landelijk werkende organisatie voor hypotheken. Onze vakbekwame adviseurs komen graag bij u aan huis om u te helpen aan een woning en hypotheek. Ook beantwoorden onze adviseurs graag al uw vragen over het aankopen van uw woning, inclusief de beste financiering met de laagste hypotheekrente en maandlasten.

We werken samen met onafhankelijk financieel adviseurs die aangesloten zijn bij kwaliteitswaarborginstanties als de SEH, werken onder eigen KVK en AFM inschrijving en een aansluiting kunnen hebben bij gespecialiseerde adviesorganen en verder verdiepende kwaliteitskeurmerken.

Hoewel onze financieel adviseurs doorgaans aan huis langskomen, hebben wij vestigingen verspreid over alle gemeenten in heel Nederland. Zo kunnen wij u nog sneller en beter van dienst zijn.

Indien u een afspraak wenst te maken voor (vrijblijvend) advies over hypotheken, gelieve contact op te nemen met onze helpdesk op telefoonnummer 0886643878, bereikbaar op werkdagen van 08:45 tot 17:15.


Informatie voor professionals

Bent u zelf professional op het gebied van Startershypotheek of wilt u dat worden? Informeer bij onze afdeling intermediaire relaties naar de mogelijkheid om uw bedrijf aan te sluiten bij onze organisatie. Bel 0886643878, bereikbaar op werkdagen van 08:45 tot 17:15.


Statistieken over Startershypotheek

Met trots delen wij u mee wat we in de afgelopen jaren hebben kunnen betekenen voor Nederlandse woningmarkt.

  • 1.982 Startershypotheek adviseurs staan dagelijks door het hele land voor u klaar om u te helpen.
  • Meer dan 146.168 starters op de koopwoningmarkt zijn door onze organisatie geholpen met het kopen van een eigen woning met Startershypotheek.
  • Wij kunnen u naast Startershypotheek informeren, adviseren en begeleiden in diverse subsidie- en kortingsregelingen.
  • Wij wijzen u de weg naar een eigen koopwoning in alle gemeenten en van 389 woningcorporaties.
  • Wij bemiddelen onafhankelijk in hypotheekproducten bij alle hypotheekverstrekkers.

Uiteraard blijven we u graag van dienst. Hebt u een succesverhaal dat u met ons wilt delen? Of wilt u ons feedback geven hoe wij onze dienstverlening aan u kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten middels het contactformulier.


Over Startershypotheek.com

Startershypotheek.com is een landelijk werkende onafhankelijke adviesorganisatie die zich specialiseert in voordelige hypotheken op de koopwoningmarkt.

Deze website maakt het mogelijk voor mensen, die voorheen dachten dat ze geen kans hadden op het bezit van een eigen koopwoning, om dankzij hypotheekrentekortingen als NHG en Startershypotheek toch een eigen huis te kunnen kopen.

  • Zie in één oogopslag wat uw netto maandlasten worden met Startershypotheek.
  • Lees over de voorwaarden waaronder een Startershypotheek mogelijk is en de verschillende hypotheekvormen waarmee u de Startershypotheek kunt afsluiten.
  • Bereken of u voor een Startershypotheek in aanmerking komt.

Hoe verdienen wij ons geld

Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer wij u in contact brengen met een financieel adviseur, ontvangen wij hiervoor een kleine financiële vergoeding.