Beoordeel deze pagina
7,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotrust Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 June 2024
Hypotrust Hypotheken logo

Hypotrust biedt sinds 1994 woninghypotheken tegen aantrekkelijke rentetarieven namens diverse geldverstrekkers. We werken daarbij anders dan de meeste hypotheekaanbieders en bieden onze hypotheken onder eigen merk aan. Hiervoor selecteren we met grote zorg uit een aanbod van gerenommeerde banken en verzekeraars.

Goede leenmogelijkheden voor starters

Het valt als starter in de huidige woningmarkt niet mee om een woning te kopen. Ben je starter? Dan denkt Hypotrust met je mee. Hypotrust ondersteunt diverse subsidieregelingen zoals de Starterslening en Koopsubsidie.

De Zeker Weten Hypotheek biedt bovendien Starthulp, waarbij tot wel 30% meer geleend kan worden als de ouders meetekenen. En dit product is door zijn lage maandlasten en de zekerheid van een spaarhypotheek nog eens extra aantrekkelijk als je je voor het eerst op de woningmarkt wilt begeven.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen