Beoordeel deze pagina
8,7/10 (18)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Huis snel kunnen kopen

Door een startershypotheek voor starters konden we snel een hypotheek krijgen. Gelukkig konden we nog een starterlening er bij aanvragen om zo het gewenste huis te kunnen kopen!

(9) Guus Blauw op 10 July 2019

Geweldige partij dat Startershypotheek.com

Bedankt voor de heldere uitleg en het vinden van de juiste hypotheek voor ons. Als starter was het lastig om de juiste hypotheek bij de juiste hypotheekverstrekker te vinden. Maar gelukkig is het gelukt, top bedankt!

(9) Lydia op 19 June 2019

Startershypotheek gevonden

Na lang zoeken eindelijk de juiste startershypotheek gevonden voor ons. De startershypotheek die wij hebben voor starters sluit aan bij onze wensen en de hypotheekadviseur heeft ons hier goed bij beholpen!

(10) Bert Teler op 8 May 2019

Goede hulp gekregen!

Vele hypotheekverstrekkers goed kunnen bekijken en vervolgens opgebeld en doorverwezen naar een onafhankelijke hypotheekadviseur. Deze hypotheekadviseur heeft mij goed geholpen en uiteindelijk een goed huis gekocht.

(9) Bo van Veen op 24 April 2019

Berekening gemaakt op startershypotheek

De berekening ingevuld op de website en vervolgens snel de berekening gekregen in de mail. Daarna heb ik een afspraak kunnen maken en uiteindelijk een hypotheek kunnen krijgen bij mijn gewenste hypotheekverstrekker.

(9) Dave op 8 April 2019

De ideale hypotheek gevonden

Dankzij startershypotheek.com de ideale hypotheek gevonden bij de hypotheekverstrekker. De beste hypotheekverstrekker op basis van onze situatie is uitgezocht door de onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij heeft ons perfect geholpen bij het vinden van onze startershypotheek!

(10) Eva Nooitgedacht op 27 March 2019

Starterhypotheek gekregen

Super snel de hypotheek voor starters gekregen. Helemaal blij!

(9) Carolien de Groot op 19 February 2019

Handig die startershypotheek

Op zoek naar een starterswoning voor mij alleen, toen na de berekening te hebben gemaakt op startershypotheek.com kwam ik al snel in contact met een hypotheekadviseur. Zeer snel allemaal geregeld, ideaal!

(9) Celine op 13 February 2019

de beste adviseur voor je huis

starterslening is de beste adviseur die ik gehad heb!!

(10) Jeanine B. op 14 April 2016

erg vlot

Het oversluiten ging vlot, de kosten werden duidelijk uitgelegd. Enkele banken met elkaar vergeleken en dan gekozen voor de beste. Niks te klagen!

(10) Ivo T. op 12 February 2016

goede service

Het bouwdepot werd goed en snel geregeld, de adviseur helpt je en maakt alles duidelijk.

(10) marlot op 7 February 2016

Snel en compleet

We hadden snel een offerte nodig, de tussenpersoon heeft deze opgevraagd bij een aantal banken en dit ging heel snel! Erg tevreden over de snelheid. Sindsdien nog steeds erg tevreden.

(9) Jannik op 30 January 2016

Hij is gewoon goed

geen lastig gedoe, hij zegt wat voor dingen die nodig heeft zoals de loonstrook en de werkgeververklaring en foto van je spaarsaldo en dan komt het goed als je geen rare dingen hebt verder.

Gewoon goed dus.

(10) Herman de Goedeling op 14 December 2015

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen