Beoordeel deze pagina
8,8/10 (23)
Bedankt voor uw beoordeling

Wie zijn wij

"Wij helpen jou bij het maken van een goede start op de woningmarkt"

Over ons

Startershypotheek.com is een landelijk werkende organisatie voor hypotheken. Onze vakbekwame adviseurs komen graag bij u aan huis om u te helpen aan een woning en hypotheek. Ook beantwoorden onze adviseurs graag al uw vragen over het aankopen van uw woning, inclusief de beste financiering met de laagste hypotheekrente en maandlasten. We werken samen met onafhankelijk financieel adviseurs die werken onder eigen KVK en AFM inschrijving en een aansluiting kunnen hebben bij gespecialiseerde adviesorganen en verder verdiepende kwaliteitskeurmerken.

Hoe verdienen wij ons geld

Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer wij u in contact brengen met een financieel adviseur, ontvangen wij hiervoor een kleine financiƫle vergoeding.

Het team van Startershypotheek.com

Het team van Startershypotheek.com!

Rutger Muller

Rutger Muller

Marketing Manager
Sander van de Velde

Sander van de Velde

Webdeveloper
Douwe van Zelm

Douwe van Zelm

Geluksvogel

Met trots delen wij u mee wat we in de afgelopen jaren hebben kunnen betekenen voor Nederlandse woningmarkt.

  • 1.982 Startershypotheek.com adviseurs staan dagelijks door het hele land voor u klaar om u te helpen.
  • Meer dan 150.000 starters op de koopwoningmarkt zijn door onze organisatie geholpen met het kopen van een eigen woning met Startershypotheek.
  • Wij kunnen u naast informeren over de startershypotheek, adviseren en begeleiden in diverse subsidie- en kortingsregelingen.
  • Wij bemiddelen onafhankelijk in hypotheekproducten bij alle hypotheekverstrekkers.
  • Uiteraard blijven we u graag van dienst. Hebt u een succesverhaal dat u met ons wilt delen? Of wilt u ons feedback geven hoe wij onze dienstverlening aan u kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten middels het contactformulier.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier